Vi bryr oss om din integritet.
Läs vår integritetspolicy för att få veta hur!

Vi på Hero är måna om att vara helt transparenta, både i hur vi arbetar och hur vi hanterar personuppgifter vi samlar in om dig som besökare. I vår integritetspolicy berättar vi om hur och varför vi behandlar personuppgifter och information insamlad från vår webbplats, samt våra rättigheter och skyldigheter gentemot dig som besökare.

 

Personuppgiftsansvarig

Hero är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på denna webbplats. Det innebär att det är vårt ansvar att se till att du som besökare:
  • Är medveten om varför och hur vi samlar in dina personuppgifter.
  • Kan göra aktiva val att godkänna eller neka till behandling och lagring av dina personuppgifter (vi behandlar inte dina personuppgifter utan ditt godkännande).
  • Kan uppdatera dina uppgifter.
  • Kan bli glömd ur systemet och att informationen vi behandlar om dig raderas.
  • Kan få alla personuppgifter vi lagrar om dig utlämnade till dig.

 

Personlig information vi kan samla in från dig

Vi samlar in personlig information vid dina besök på vår hemsida inklusive, men inte begränsat till, trafikdata, platsdata, webbloggar och kontaktformulär. Vi kommer att samla in all information du tillhandahåller oss när du använder vårt kontaktformulär ”Kontakta oss” och information du tillhandahåller oss när du söker en tjänst via oss.
Om du kontaktar oss via mail eller kontaktformulär, kommer vi att spara den korrespondensen så länge det är nödvändigt för att uppfylla syftet, såvida du inte anger i ditt meddelande att du vill att den ska tas bort direkt. Vi använder din personliga information för att skicka direktmarknadsföring via e-post till dig när du anmäler dig för detta ändamål i kontaktformuläret. Du kan avanmäla dig från framtida utskick när som helst.

 

Hur vi använder din personliga information

Din personliga information kommer att samlas in och hanteras av oss för följande syften:
  • För att hantera och underlätta rekryteringsprocesser som är vårt huvudsakliga tjänsteerbjudande till marknaden
  • För att kunna skicka skräddarsytt innehåll enligt dina preferenser
  • För att svara på dina förfrågningar eller frågor när du kontaktar oss
  • För att skicka annan information till dig (t.ex. kommande evenemang) som kan vara av intresse för dig.
  • För att göra det möjligt för dig att ladda ner innehåll från vår webbplats, när du själv väljer att göra det.
Vi ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som vi får av dig.

 

Delning med tredje parter

Vi kommer inte sälja eller överföra dina personuppgifter till tredje parter.
Dock kan vi, för att möjliggöra vår effektiva användning av din information och tillhandahålla innehållet till dig, i vissa fall dela din information med tredje parter. Detta sker dock endast under följande omständigheter:
  • Till leverantörer och underleverantörer som vi emellanåt använder för att utföra funktioner för vår räkning. Detta omfattar webbhotell, leverantör av rekryteringsverktyg (Teamtailor), leverantörer som behåller webbplatsens innehåll samt leverantörer av marknadsföringstjänster/system. Dessa leverantörer är baserade i Sverige. Sådana mottagare kommer endast att ha åtkomst till din personliga information som de behöver för att utföra sina funktioner, och har inte tillstånd att använda sådan personlig information för några andra syften.
  • Till myndigheter, juridiska rådgivare eller andra aktörer, om det krävs av oss enligt lag eller myndighetens beslut.

Vi överför endast dina personuppgifter till tredje part som vi har förtroende för. Vi väljer noga partners för att se till att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

 

Cookies

När du som användare besöker vår webbplats lagrar vi information om ditt surfingbeteende via cookies. Cookies är passiva textfiler som lagras av webbläsaren i din enhet uppkoppling mot vår webbsida eller andra digitala tjänster. Vi använder cookies för att möjliggöra att kunna erbjuda dig en så bra upplevelse av vår webbplats som möjligt och för att du ska kunna använda vissa av våra tjänster.
Du kan när som helst neka användningen av cookies genom att ändra inställningar i din enhet.
Du kan läsa hela vår Cookie Policy här: https://career.hero.se/cookie_policy
IP-adresser och aggregerade data (icke identifierbara personuppgifter)
Vi samlar in information om din dator, inklusive (där det är tillämpligt) din IP-adress, operativsystem och typ av webbläsare, för systemadministration. Detta för att kunna samla in statistik över exempelvis internettrafik och det geografiska läget hos våra användare. Detta är statistiska data om våra användares surfningbeteende och identifierar inte dig eller någon person.
Vi kan komma att dela aggregerad information till tredje part enligt ovan.

 

Marknadskommunikation

Vi kommer endast att skicka marknadsföringskommunikation till dig via e-post om du givit ditt samtycke till att vi får göra det.
Vi kommer vanligtvis att erbjuda en kryssruta på formulären vi använder för att samla in din personliga information där du, om du samtycker till att motta information från oss, måste markera rutan.
När vi har skickat marknadsföringskommunikation till dig via e-post, kan du välja att inte motta fler utskick genom att klicka på funktionen “sluta prenumerera” eller “avanmäl” i e-postmeddelandet. Därutöver kan du också utöva din rätt att avanmäla dig när som helst genom att kontakta oss på contact@161.35.92.92.

 

Ändringar

Vi har rätt att när som helst göra ändringar eller tillägg till integritetspolicyn. Den senaste versionen kommer alltid att finnas tillgänglig här. Skulle vi göra förändringar som påverkar dig på något sätt ansvarar vi för att kommunicera detta via e-mail eller på annat lämpligt sätt.

Integritets- och sekretesspolicy för rekryteringstjänster
Eftersom vi bedriver rekryteringsverksamhet så har vi en separat sekretesspolicy för hur vi skyddar din integritet när du söker tjänster via oss, och använder sig av vår karriärsida som tillhandahålls av Teamtailor.
Hur vi skyddar din integritet och behandlar dina personuppgifter i samband med rekrytering kan du läsa om i vår sekretesspolicy här: https://career.hero.se/privacy_policy
Hur länge personuppgifterna sparas och behandlas
Så länge du inte skriftligen motsätter sig behandling av dina personuppgifter, så kommer uppgifterna att lagras och behandlas av oss så länge vi anser det nödvändigt för att uppfylla angivna syften.
Att uppdatera sina uppgifter
För att uppdatera dina personuppgifter behöver du bara maila oss på contact@161.35.92.92 så löser vi det.

 

Att bli glömd

För att få dina uppgifter raderade ur våra system och register anmäler du det till oss på contact@161.35.92.92
Att få sina uppgifter utlämnade och/eller exporterade
För att få veta vilka personuppgifter via har lagrade om dig och för att eventuellt exportera dem till en ny leverantör anmäler du detta till oss på contact@161.35.92.92. Vi skickar då snarast alla uppgifter vi har lagrade till dig.

 

Kontakt

Om du har några som helst funderingar kring hur och varför vi hanterar personuppgifter är du välkommen att kontakta oss direkt på contact@161.35.92.92