HR

Vi hjälper er med rekrytering och konsulter inom HR. Behöver ni en HR-specialist, HR-generalist eller HR chef? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

HR

Rekrytering & Konsulter

Det kan vara en bra idé att hyra in en medarbetare inom HR om ni har ett temporärt behov. En konsult är då en flexibel lösning för att få in precis den kompetens ni behöver. Hero är ett auktoriserat bemanningsföretag och har trygga villkor för alla konsulter. Har ni fått en stjärna ni inte kan tänka er att släppa taget om? Efter 1000 arbetade timmar (cirka sex månader heltid) erbjuder vi fritt övertag av konsulten!
Behöver ni en medarbetare inom HR på mer permanent basis? Då är direktrekrytering den bästa lösningen. Nätverket, erfarenheten och kompetensen som krävs – allt det står vi på Hero för.

Vilken roll behöver ni tillsätta?

Tjänster inom HR

Nedan har vi plockat ut ett antal av de vanligaste rollerna inom HR som vi tillsätter. Vill ni veta mer om de specifika rollerna så klicka på varje roll, alternativt kontakta oss för mer information kring roller vi tillsätter inom HR och Talent Acquisition.

Hyra eller rekrytera personal?

Kontaktformulär

Några kunder som skapat magi med oss: