Ska ni rekrytera en Talent Acquisition Specialist?

Har er organisation behov av en Talent Acquisition Specialist som har erfarenhet av att hitta, attrahera och rekrytera rätt kompetens? Vi hjälper er gärna! Med långsiktighet och hållbarhet i fokus ser vi till att ni får rätt medarbetare på plats. Vi jobbar med hela hjärtat för att skapa långsiktighet för både människor och affärsrelationer.

HR

Rekrytering & konsulter

Välj Hero när ni ska rekrytera en Talent Acquisition Specialist

 
Rekrytering handlar om så mycket mer än rekrytering. Det handlar om ett samarbete och partnerskap kring din organisations målsättningar och om vägen dit med hjälp av rätt kompetens och mindset. Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater.

Vi har en stor kandidatdatabas bestående av Talent Acquisition Specialists och arbetar alltid löpande för att säkerställa att vårt nätverk är uppdaterat utifrån faktorer såsom tillgänglighet, preferenser och kompetenser. Vårt rekryteringsteam har ett specialiserat öga för att hitta precis rätt kompetens, och att se vilken kandidat som passar i vilken organisation.

Kontakta oss på HERO

Varmt välkommen att kontakta oss på HERO redan idag! Vi blir gärna er partner för rekrytering och kan hjälpa er att utöka er HR-avdelning med en duktig Talent Acquisition Specialist!

Några kunder som skapat magi med oss: