Är ni i behov av en
Interim HR-Manager?

Är ni i behov av en nyckelspelare – närmare bestämt en HR-Chef? En bra Interim HR-Manager är en van ledare som kan skapa struktur, trygghet och resultat från dag ett. Om ni snabbt vill se till att hitta rätt person för rollen finns vi på HERO till hands för att se till att ni snabbt får rätt kompetens på plats.

HR-INTERIM

Rekrytering & konsulter

Varför ska jag välja HERO när jag ska rekrytera en Interim HR-Manager?

 
På HERO arbetar ett rekryteringsteam bestående av specialister med gedigen erfarenhet av att rekrytera till interima tjänster för korta såväl som långa uppdrag.  Våra rekryteringsspecialister har full koll på vad som krävs för att hjälpa er att hitta en tillfällig HR-Chef/en Interim HR-Manager, som är rätt match för just er organisation.

Behöver ni en Interim HR-Manager på plats snarast möjligt? Inga problem – vi kan snabbt tillsätta den hjälp ni behöver, utan att tumma på träffsäkerheten. Vi har ett stort kandidatnätverk bestående av kvalificerade HR-chefer som är tillgängliga för interima uppdrag. Vi arbetar löpande för att löpande säkerställa ett stort och väl uppdaterat nätverk där vi har full koll på kandidaternas tillgänglighet, preferenser, kompetenser och erfarenheter. På så sätt kan vi garantera dig som kund en träffsäker, smidig och tidseffektiv process.

Kontakta oss på HERO

Vi har över ett decenniums erfarenhet av att tillsätta positioner inom HR. Det innebär att vi har full koll på vad de olika rollerna inom HR innebär och hur vi bäst matchar kandidat och företag med varandra. När ni väljer oss kan ni alltså känna er trygga med att vi vet vad som krävs för att hjälpa er på bästa sätt. Varmt välkommen att höra av er till oss på HERO, så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst!

Några kunder som skapat magi med oss: