Har företaget behov av en HR-assistent?

Vid rekrytering av personal är det viktigt att hitta rätt kandidat som kan bidra till företagets framgång. Hos Hero hjälper vi er att hitta en kompetent HR-assistent som kan stödja er organisation i att hantera personalrelaterade frågor, administration och arbetsrätt på ett effektivt sätt. Vi har bred erfarenhet av att hjälpa företag i Stockholm och övriga landet att hitta rätt personal vid rätt tidpunkt.

Rekrytering & konsulter

HR-assistent i Stockholm och övriga Sverige, vi kan arbetsmarknaden!


Vi på Hero har en bred erfarenhet inom rekrytering och förstår vilka egenskaper och kvalifikationer som behövs för att bli en framgångsrik HR-assistent. Oavsett om ni letar efter en heltidstjänst för en HR-assistent i Stockholm eller om ni är nyfikna på en tillfällig konsultlösning i en annan stad, har vi alltid ett stort och uppdaterat kandidatnätverk.

Vårt team av erfarna rekryterare har en gedigen kunskap om HR-branschen och är dedikerade att hitta den perfekta HR-assistenten för ert företag, oavsett om ni befinner er i Stockholm, Göteborg, Malmö eller i andra städer. Våra rekryteringskonsulter arbetar noggrant med att matcha era behov och krav med potentiella kandidaters kompetens, tillgänglighet och erfarenhet. Vi ser till att varje kandidat som presenteras för er är noggrant utvald och matchar er företagskultur. Hero genomför noggranna intervjuer, referenstagningar och bakgrundskontroller för att säkerställa att de kandidater vi rekommenderar uppfyller era förväntningar.

Kontakta Hero för en smidigare rekrytering

Om ert företag behöver hjälp med att hitta en kunnig och driven HR-assistent i Stockholm, gör ni rätt i att kontakta oss på Hero. Vi finns där för er hela vägen – från rådgivning fram tills att rätt kandidat står för dörren. Detta garanterar en smidigare och mer tidseffektiv rekryteringsprocess och en matchning som gör alla parter nöjda. Kontakta oss redan idag för att få mer information och diskutera era behov med oss.

Några kunder som skapat magi med oss: