Behöver ni rekrytera en
HR Business Partner?

Planerar ni att rekrytera en HR Business Partner som kan bygga relationer och bistå med resurser för organisationens alla avdelningar? Vi hjälper er. Med långsiktighet och hållbarhet i fokus ser vi till att ni får rätt kompetens på plats – alltid träffsäkert, kostnadseffektivt och med en smidig process för er som kund.

HR

Rekrytering & konsulter

Kandidatdatabas med HR Business Partners i Stockholm såväl som övriga Sverige


Oavsett om ni letar efter en HR Business Partner i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i vårt avlånga land kan vi hjälpa er. Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater. Vårt erfarenhet och kompetens, kvaliteten på search och vår förmåga att skräddarsy processer för varje enskild kund utgör kärnan i vårt arbete.

Vi har en stor kandidatdatabas bestående av HR Business Partners baserade i Stockholm och Göteborg såväl som i övriga städer i Sverige. Vi arbetar löpande med att säkerställa att vårt nätverk är uppdaterat utifrån faktorer såsom tillgänglighet såväl som preferenser och kompetenser. När ni väljer oss får ni alltså inte bara tillgång till våra erfarna specialister, utan även vårt breda nätverk bestående av kvalificerade kandidater med de kompetenser just ni är i behov av.

Kontakta oss på HERO

Varmt välkommen att kontakta oss på HERO redan idag! Vi berättar gladeligen mer om oss och hur våra duktiga rekryterare kan hjälpa er att utöka er HR-avdelning med en duktig HR Business Partner!

Några kunder som skapat magi med oss: