Behöver ni rekrytera en
HR-koordinator?

Planerar ni att rekrytera en HR-koordinator som har både bred erfarenhet och kompetens? Vi hjälper er gärna! Med långsiktighet och hållbarhet i fokus ser vi till att ni får rätt kompetens på plats. Vi arbetar alltid träffsäkert, kostnadseffektivt och med en smidig process för er som kund.

HR

Rekrytering & konsulter

Stor kandidatdatabas med HR-koordinatorer i både Stockholm
och övriga Sverige

 
Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater. Vårt erfarenhet och kompetens, kvaliteten på search och vår förmåga att vara transparent rådgivande mot både kunder och kandidater är kärnan i vårt arbete. Oavsett om ni letar efter en HR-koordinator i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i vårt avlånga land kan vi hjälpa er. 

Vi har en stor kandidatdatabas bestående av HR-koordinatorer och arbetar alltid löpande för att säkerställa att vårt nätverk är uppdaterat utifrån faktorer såsom tillgänglighet, preferenser och kompetenser. Vårt rekryteringsteam har ett specialiserat öga för att hitta precis rätt kompetens, och att se vilken kandidat som passar i vilken organisation.

Kontakta oss på HERO

Varmt välkommen att kontakta oss på HERO redan idag! Vi berättar gladeligen mer om oss och hur våra duktiga rekryterare kan hjälpa er att utöka er
HR-avdelning med en duktig HR-koordinator!

Några kunder som skapat magi med oss: