Om oss

Vi är specialister på generalister. Oavsett hur just ditt behov ser ut så hjälper vi dig med rekrytering och bemanning av nya medarbetare, med långsiktighet och hållbarhet i fokus. 

Lär känna oss

Våra heros

För att uppfylla precis det behov du och din organisation har söker vi alltid upp precis rätt kompetens för uppdraget. Vi samma process för bemanning av konsulter som vi har för rekrytering, det gör våra processer för bemanning till utstickare i branschen. För den som är konsult hos oss har vi bra och trygga villkor eftersom vi vet att det också speglar medarbetares välmående och motivation. Alla konsulter har 5 000 kronor per år i friskvårdsbidrag, fasta löner och givetvis kollektivavtal med pensionsavsättningar. Vårt arbete för konsulternas välmående bidrar till din nya medarbetares positiva helhetsupplevelse och engagemang.

Amanda

Amanda Wyser

Recruitment & Consultant Manager

Personalvetare med kandidat i psykologi som älskar träning i form av cirkelfys och crossfit. Brinner för att göra skillnad på arbetsmarknaden, ta vara på kompetens och krossa normerna i form av att utmana, tänka innovativt och hållbart. Även legitimerad bok- och poddslukare – framför allt på somrarna och gärna deckare!

Telefon: 072-991 88 58
Email: amanda.wyser@hero.se

Pernilla

Pernilla Hjortsberg

Recruitment Coordinator

Ekonomen som tänker utanför boxen och utmanar fördomarna om att ekonomi och redovisning är tråkigt (it’s NOT!). Även sångfågel, supermom till tre fantastiska brudar och matte till vår Mood Manager Bambam.

Telefon: 070-141 12 87
Email: pernilla.hjortsberg@closers.se

Cecilia

Cecilia Enfors

CEO

Definierade headhunting som drömjobbet redan som tolvåring. Beteendevetare, mindfulnessinstruktör samt produktivitets och återhämtningsnörd med tio år av rekrytering i bagaget. Tackar inte nej till vare sig löpning eller riktigt god mat. Och om ledarskap kommer på tal kan vi prata runt klockan för här finns det passion!

Telefon: 072-302 36 59
Email:
cecilia.enfors@hero.se

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Christoffer

Christoffer Sperring

Recruitment & Delivery Manager

Orädd vinnarskalle som ogillar att förlora. Tagit sig ifrån norrländska skogarna, ut i världen för att till slut återvända till Sverige med sylvasst ledarskap och servicetänk i bagaget. Träffar du honom någonstans utanför kontoret så är det mest troligt på fotbollsplanen; det är han med vinnarblicken om du skulle behöva leta. Utmanar gärna sig själv och andra med inställningen att ingenting är omöjligt. Har en tatuering som säger ”Darr Ke Aage Yeet Hai”. Yes. Fnula på den!

Telefon: 070-977 85 79
Email:
christoffer.sperring@hero.se

Fredrik

Fredrik Thulin

Grundare av fyra rekryteringsbolag med mer än tio års erfarenhet inom rekryteringsbranschen. Energiknippe av rang med ett genuint intresse för att skapa nya relationer. Möter du honom på språng och du hinner få stopp på honom så pratar han gärna om bilar, rödvin och mat. Grillar minst tre gånger i veckan året runt; julafton och nyårsafton inkluderat.

Mobil: 070-977 31 99
Email: fredrik.thulin@hero.se

Stort citat kommer

Therese

Therese Karlsson

Head of marketing

Hippe i hyfsat ordnad kommersiell förpackning. Älskar allt som har med yoga, meditation, kristaller och flum att göra. Nördig med texter och allt marknadsrelaterat. Civilekonom i grunden toppad med någon snajdig master i marknadsföring, men går mer på känsla eftersom den oftare visar rätt.

Telefon: 070-977 91 53
Email:
therese.karlsson@hero.se

Magnus

Magnus Ekström

Head of sales & Professional Coach

Inköpschefen och marknadsekonomen som sadlade om mitt i karriären för att hjälpa människor på heltid. Brinner för hållbara människor och praktiserar detta i allt från nätvärkande och kompetensförsörjning till professionell coaching av chefer och medarbetare.

Telefon: 070-484 90 92
Email:
magnus.ekstrom@hero.se

Erik

Erik Blom

Recruitment Coordinator

Utbildad personalvetare och certifierad hundälskare. Tiden som inte läggs på arbete spenderas gärna i form av styrketräning på gymmet, discgolf i skogen eller i soffan med en kall Cola Zero i handen med kampsport igång på TV:n.

Telefon: 070-091 70 09
Email: erik.blom@hero.se

Andreas

Andreas Österberg

Senior Accountant Manager

Började tidigt med försäljning där de första affärerna gjordes på ett scoutläger när godiskiosken var stängd. Sålde då halvätna godispåsar till fullpris. Har ett intresse för ekonomi, aktier och investeringar som skapar passiva inkomster. Fil. kand inom Internationella relationer och Statsvetenskap med risk och krishantering. Har dessutom en kockutbildning från gymnasiet som nu nyttjas på hobbybasis.

Telefon: 072-991 75 06
Email: andreas.osterberg@hero.se

Elida

Elida Rhodin

Recruitment & Consultant Manager

Mat- och dryckesfantast som brinner för värdet av god service i alla branscher. Besitter en fil kand. i psykologi och grottar gärna ner sig extra djupt i hållbart ledarskap när tillfälle ges. Alltid öppen för att se dokumentärer av alla dess slag. Nämnde vi kunskapstörstande?

Telefon: 073-325 38 92
Email: elida.rhodin@hero.se

Behöver du hjälp med rekrytering eller bemanning?