Har ni behov av att rekrytera en interim CHRO?

Är ni i behov av en interim Chief Human Resources Officer i väntan på en permanent personallösning? På Hero har vi skapat en unik digital process och ett systemstöd för interim management som optimerar, effektiviserar och kvalitetssäkrar arbetet i våra processer. Vår ambition är att vi redan efter en eller ett par dagars arbete kan presentera kvalificerade kandidater, även när du söker en nål i en höstack.

HR-INTERIM

Rekrytering & konsulter

Varför ska jag välja HERO när jag ska rekrytera en interim CHRO?

 
Våra specialistrekryterare inom Interim Management hjälper dig snabbt att hitta och kvalitetssäkra rätt interimskonsult för kortare eller längre interimsuppdrag inom våra specialistområden Ekonomi och HR.

Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater. Vi arbetar löpande för att ha en stor kandidatdatabas och framför allt med att hålla den aktuell och uppdaterad efter tillgänglighet, preferenser och kompetenser. När ni väljer oss får ni alltså inte bara tillgång till våra erfarna specialister, utan även vårt breda nätverk bestående av kvalificerade kandidater som är redo att axla en ny roll som interim CHRO.

Kontakta oss på HERO

När ni väljer HERO som partner för att rekrytera en interim CHRO kan ni känna er trygga med att vi vet vad som krävs för att hjälpa er på bästa sätt. Hör av er till oss redan idag, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Några kunder som skapat magi med oss: