Behöver ni rekrytera en Interim HR Business Partner?

Är ni i behov av en Interim HR Business Partner i väntan på en permanent personallösning? Oavsett om ni i ett mellanskede där ni planerar att rekrytera, om ni temporärt behöver ersätta någon som är sjukskriven eller om ni har en ökad arbetsanhopning ser vi på Hero till att ni får rätt kompetens på plats så snart som möjligt.

HR-INTERIM

Rekrytering & konsulter

Varför ska jag välja HERO när jag ska rekrytera en Interim HR Business Partner?

 
På HERO arbetar ett rutinerat rekryteringsteam som är specialister på tillsätta interima HR-tjänster utifrån varje enskild kunds behov – alltid träffsäkert, kostnadseffektivt och med en smidig process för dig som kund.

Tack vare vårt goda rykte, våra konkurrenskraftiga erbjudanden och våra löpande proaktiva kontakter kan vi effektivt identifiera och attrahera ett stort antal kandidater. Vi arbetar givetvis löpande med att säkerställa ett stort och väl uppdaterat nätverk där vi har full koll på tillgänglighet såväl som preferenser och kompetenser. När ni väljer oss får ni alltså inte bara tillgång till våra erfarna specialister, utan även vårt breda nätverk bestående av kvalificerade kandidater som är redo att axla en ny roll som Interim HR Business Partner.

Kontakta oss på HERO

När ni väljer HERO som partner för att rekrytera en Interim HR Business Partner kan ni känna er trygga med att vi vet vad som krävs för att hjälpa er på bästa sätt. Hör av er till oss redan idag, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Några kunder som skapat magi med oss: