Behöver ni rekrytera en Interim HR-Generalist snabbt?

Saknar ni en nyckelspelare som kan ge ett brett, konsultativt stöd i HR-frågor till er ledning, samordna era ärenden och se till att era processer och rutiner inom HR efterföljs? Då ska ni ta hjälp av oss på HERO. Vi är specialister på interima tillsättningar inom HR och ser till att ni får en kvalificerad Interim HR-Generalist på plats så snabbt som möjligt!

HR-INTERIM

Rekrytering & konsulter

HERO – din partner när du är i behov av en Interim HR-Generalist snabbt

 
Behöver ni rekrytera en Interim HR Generalist snabbt? Inga problem – vi kan snabbt hjälpa er att finna den kompetens ni behöver – utan att tumma på träffsäkerheten. Faktum är att merparten av tillsättningarna där vi ska rekryteran en Interim HR Generalist är mycket tidskänsliga.

För att uppfylla precis det behov ni har söker vi alltid upp precis rätt kompetens för det specifika uppdraget. Vi har ett stort nätverk av attraktiva kandidater som är öppna för nya utmanande uppdrag som Interim HR Generalist. Vi lägger självklart stor vikt vid att ständigt hålla vår kandidatdatabas aktuell utifrån faktorer såsom kompetenser, preferenser och tillgänglighet. På så sätt kan vi hitta den bästa tänkbara matchningen för era behov!

Kontakta oss på HERO

Vi har över ett decenniums erfarenhet av att tillsätta positioner inom HR. Ända sedan år 2009 har vi nämligen arbetat med att tillsätta positioner inom HR. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att få en Interim HR Generalist snabbt på plats? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss, så berättar vi mer om oss och hur vi arbetar för att kunna hjälpa just er på bästa sätt!

Några kunder som skapat magi med oss: