Behöver ni rekrytera en Interim HR-Specialist snabbt?

Planerar ni att rekrytera en Interim HR-Specialist som kan arbeta nära era personalresurser och utveckla den kompetens som finns internt inom er organisation? Våra duktiga specialister inom Interim Management hjälper er snabbt att hitta den kandidat som passar just era behov bäst!

HR-INTERIM

Rekrytering & konsulter

HERO – det bästa valet när ni ska rekrytera in Interim HR-Specialist

 
Sedan 2009 har vi arbetat med att tillsätta positioner inom HR. Vi brinner även för att skapa en medmänsklig och mer hållbar arbetsmarknad – någonting alla gynnas av i längden, om du frågar oss på Hero.

För att kunna hitta den optimala matchningen för er arbetar vi utifrån kvalitetssäkrade processer som vi av erfarenhet vet fungerar. Vår personalstyrka är specialister på att söka upp kandidater med de kompetenser och erfarenheter våra kunder eftersöker. Vi har dessutom en omfattande kandidatdatabas som löpande uppdateras efter faktorer såsom tillgänglighet, preferenser och kompetenser. På så sätt kan vi alltid arbeta tidseffektivt med träffsäkra tillsättningar som resultat.

Kontakta oss på HERO

När du väljer att ta hjälp av oss på HERO kan du känna dig trygg med att vi vet vad som krävs för hitta den bästa kandidaten som kan leverera det just er organisation behöver. Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er att rekrytera en Interim HR-Specialist? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag!

Några kunder som skapat magi med oss: