Är ni i behov av en Interim Talent Acquisition Specialist?

Är ni i behov av en Interim Talent Acquisition Specialist som kan hjälpa er att ta fram en strategisk plan för att hitta och rekrytera talanger, och som samtidigt kan se till att viktiga affärsmål uppnås? Då har du kommit rätt. Oavsett om ni letar efter en Interim Talent Acquisition Specialist i Stockholm, Göteborg eller någonannanstans i vårt avlånga land ser vi på HERO till att ni snabbt får rätt kompetens på plats.

HR-INTERIM

Rekrytering & konsulter

HERO – din partner när du är i behov av en Interim Talent Acquisition Specialist

 
Vi har arbetat med att tillsätta positioner inom HR sedan år 2009 – tiden går snabbt när man har roligt! Vi är specialister på att tillsätta interima HR-tjänster, men vi brinner även för att skapa en medmänsklig och mer hållbar arbetsmarknad – någonting alla gynnas av, om du frågar oss.

På HERO vet vi att tillsättningar av interima tjänster ofta är tidskänsliga. Därför är våra processer både snabba och smidiga för dig som kund. Vi arbetar proaktivt för att ha en stor och databas av attraktiva och kvalificerade profiler. Vi lägger dessutom stor vikt vid att hålla vår databas uppdaterad efter faktorer såsom tillgänglighet, preferenser och kompetenser. På så sätt kan vi på ett tidseffektivt sätt hitta den bästa matchen för just er organisation. I vår databas finns Interim Talent Acquisition Specialists i Stockholm såväl som Göteborg, Malmö och många andra städer i Sverige. Oavsett var i landet ni befinner er kan vi alltså hjälpa er!

Kontakta oss på HERO

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er att snabbt komma i kontakt med en Interim Talent Acquisition Specialist? Hör av dig till oss redan idag – vi ser fram emot att berätta mer om hur vi kan se till att ni får rätt person på rätt position snarast möjligt.

Några kunder som skapat magi med oss: