Dags att rekrytera en logistikkoordinator?

Har ni upptäckt ett rekryteringsbehov och är på jakt efter en logistikkoordinator i Stockholm, Göteborg, Malmö eller kanske någon annanstans i Sverige? Vi på Hero är specialister på att matcha företag med rätt kompetens hjälper er mer än gärna att hitta er nästa kollega.

Rekrytering & konsulter

Hero hjälper er att hitta er nya logistikkoordinator


Arbetet som logistikkoordinator är en ansvarsfull roll, men vi på Hero är övertygade om att er nya medarbetare finns i vårt kontaktnät, oavsett om ni befinner er i Stockholm eller i övriga Sverige. Vi har bistått våra kunder med rekryteringshjälp sedan 2009 och är idag experter på att matcha rätt kandidat med rätt tjänst, fördomsfritt, hållbart och effektivt.

I arbetet med att hitta en logistikkoordinator såväl som andra kandidater utför vi alltid samma säkra och kompetensbaserade rekryteringsprocess. Det spelar ingen roll om det handlar om bemanning av en konsult eller en fast rekrytering – vårt mål är att ni ska kunna känna er lika trygga med oss som våra kandidater gör, och känner ni er osäkra på hur ert specifika behov eller kravprofil egentligen ser ut finns vi där för att hjälpa er att bena ut det också. Vi värdesätter kundernas framgång högt och arbetar alltid med högsta fokus på att både kund och kandidat ska bli så nöjda som möjligt.

Kontakta oss så börjar vi jakten på er nya kollega!

Kärnan i Heros arbete är vår kvalitet på search, förmågan att skräddarsy processer och vara transparent rådgivande mot både kunder och kandidater. Nu är vi redo att hjälpa er! Kontakta oss gärna så kan vi redan nu påbörja jakten efter er nya logistikkoordinator.

Några kunder som skapat magi med oss: