Letar ni efter en office manager i Stockholm?

Är ni på jakt med ljus och lykta efter en ny office manager eller en office coordinator som stöttar upp vid sidan om? Släpp oron över tidsbristen på rekrytering och överlåt processen till oss istället. Som specialister inom rekrytering erbjuder vi spetskompetens för att hitta rätt kandidater för alla era behov. Vi hjälper företag över hela landet, vilket innebär att vi kan hjälpa er att hitta en office manager i Stockholm samt på övriga orter i landet.

Rekrytering & konsulter

Upptäck vår rekryteringslösning och hitta en office manager på nolltid


En office manager tar hand om en mängd olika uppgifter, inklusive att ordna möten och evenemang, hantera korrespondens, svara på telefonsamtal och se till att kontoret är organiserat och välfungerande. Office managern är navet i ett företag, något som säkerställer en smidig kommunikation och koordinering mellan olika avdelningar och medarbetare.

En office coordinator stödjer ledare och är en viktig länk mellan olika avdelningar och medarbetare. Med sina organisatoriska färdigheter och förmågan att hålla koll på detaljer bidrar en office coordinator till att skapa en effektiv och smidig arbetsplats. Genom att samarbeta med Hero kan ni dra nytta av vårt breda nätverk av kvalificerade kandidater och inom kort välkomna er nya office manager eller office coordinator. Vi har erfarenhet av att hitta rätt person för både heltids- och deltidstjänster samt konsultuppdrag beroende på era behov. Våra professionella rekryteringskonsulter använder sig av moderna strategier för att säkerställa att ni får tillgång till de bästa kandidaterna på marknaden. Vi tror på en fördomsfri och rättvis rekrytering där alla med samma kompetens har en chans att sticka ut från mängden.

Kontakta oss på Hero!

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och ta nästa steg mot att hitta er nya kollega för er organisation. Tillsammans kan vi skapa en effektiv och välfungerande arbetsplats där ni kan fokusera på att driva er verksamhet framåt och glädjas tillsammans med hela teamet.

Några kunder som skapat magi med oss: