Letar ni efter en orderadministratör till ert företag?

Söker ni efter en orderadministratör i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i landet? Att hitta rätt person som kan bistå med struktur och administration och samtidigt ansvara för att orderflödet går så smidigt som möjligt är en viktig uppgift. Vi på Hero hjälper er gärna att hitta rätt kandidat för rollen!

Rekrytering & konsulter

Med mångårig erfarenhet hjälper Hero er att hitta er nya orderadministratör


Få saker är så spännande som att rekrytera en ny kollega. Vi på Hero har varit med i om oändligt med rekryteringsprocesser och om det är något vi lärt oss genom åren är det att den kompetens som finns där ute är enorm. Oavsett om ni söker en orderadministratör, en inköpsassistent eller en logistikkoordinator i Stockholm eller någon annanstans i Sverige så är vi övertygade om att er nästa kollega kan matcha ert företag som handen i handsken. Vi hjälper gärna till!

På Hero har vi bistått våra kunder med kompetensförsörjning sedan 2009, ett uppdrag som har gjort oss till specialister när det kommer till rekrytering. Att vi kan hjälpa er hitta er nya orderadministratör är vi övertygade om. Att bidra till en arbetsmarknad som är mer hållbar och medmänsklig är något vi brinner för och ständigt strävar efter i vårt arbete med att hitta rätt kompetens. Våra processer utgår självklart från en kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering där kompetenserna som eftersökt för positionen är vägledande vid val av kandidatprofiler, ett resultat av detta är en målinriktad rekrytering som genererar långsiktiga och hållbara matchningar.

Kontakta oss på Hero!

Er orderadministratör kan vara närmare än ni tror, vi på Hero tror absolut att vi kan hitta rätt kandidater till er i vårt kontaktnät. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om hur vår process ser ut och hur vi arbetar för att få rätt person på rätt position!

Några kunder som skapat magi med oss: