Nu har vi på Hero lanserat den utbildning, framtagen tillsammans med FORM Holistic Leadership, som vi kommer att erbjuda alla våra konsulter. Utbildningen är en del i den satsning som vi startade i höstas under namnet Heartworking Holistic, där vi ville ta vårt ansvar för att skapa en mer medmänsklig och hållbar arbetsmarknad.

I utbildningen går Anna Persdotter och Niki Tramontana, certifierade coacher och holistiska hälsotränare, igenom alla de delar som ingår i det holistiska livshjulet; fysiologi, psykologi och relationer. Att hjälpa våra konsulter att må så bra som möjligt och öka förståelsen för hur olika delar av livet hänger samman för att skapa optimal hälsa, är vårt bidrag till att fler ska få må bra både på jobbet och privat. Idag har vi ett sjuttiotal konsulter ute på olika företag och ser möjligheten att kunna skapa bra förutsättningar på flera olika håll genom att driva hållbarhetsfrågor ur ett medarbetarperspektiv.

– Vi på Hero tror på ett arbetssätt som gynnar våra anställda i att bli mer hållbara och långsiktiga på arbetsmarknaden. Utbildningen kommer att finnas på en portal som förutom utbildningen även kommer att innehålla information om Bluecall, en app som erbjuder terapeutiska samtal för våra konsulter, samt Winningtemp ett verktyg som gör pulsmätningar av arbetsmiljö och arbetssituation. Det är otroligt viktigt för oss att vi gör vad vi kan för våra konsulters välmående och vi ser det här som ett stort steg i rätt riktning, säger Alisha Baig, Konsultchef på Hero.

FORM Holistic håller i utbildningen

FORM Holistic Leadership, grundat av Anna och Niki Tramontana, är samarbetspartner för satsningen Heartworking Holistic och är också dem som håller i utbildningen för alla våra konsulter. Både Anna och Niki är professionella certifierade coacher enligt ICF (PCC), NLP coacher, legitimerade naprapater och avancerade holistiska tränare.

Kursen innehåller bland annat:

  • Kopplingen mellan våra tankar, känslor och beteenden och hur vi kan påverka dessa
  • Redskap för hur du på bästa sätt skapar balans i livet
  • Svaren på vad det är som skapar med energi och engagemang i livet
  • Hur du på bästa sätt reducerar stress
  • Arbetsglädje, inspiration och motivation för en stark kropp och starkt psykologiskt försvar

Utan helhetssyn på människan som ett holistiskt system så är det svårt, eller nästintill omöjligt, att skapa långsiktighet i sina medarbetare. Med mer kunskap kan var och en ta ansvar för sin egen holistiska hälsa och därigenom uppnå bättre relationer, mer motivation och glädje, mer energi och bättre resultat i vad de företar sig.

Vi skapade Heartworking Holistic för att vi ville skapa en mer medmänsklig och hållbar arbetsmarknad. Det här är ett stort steg på vägen i den riktning vi vill att arbetsmarknaden ska gå. 

Se filmen nedan för en kort introduktion till utbildningen alla våra konsulter kommer att få tillgång till. 

Relaterade inlägg:

HERO ingår samarbete med BlueCall – i förebyggande syfte

https://hero.se/hur-vi-tar-tempen-pa-var-organisation/

 

Relaterade inlägg